• Randweg 11
  1671 GG Medemblik
  Tel. 0227 541634
  Email. info@kenterbiesheuvel.nl

 • Bellen of mailen

  Wij zijn dagelijkse bereikbaar tussen 8.45 en 9.45 uur, tussen 10.30 en 12.00 uur en op maandag t/m donderdag tussen 13.30 en 15.30 uur. U krijgt dan direct één van onze tandartsassistentes aan de lijn. Zo kunt u snel en direct een afspraak maken of een vraag stellen. Misschien vindt u het makkelijker om te mailen? Dat kan natuurlijk ook. Richt uw mail aan info@kenterbiesheuvel.nl. We streven ernaar om binnen één werkdag te antwoorden.

 • Parkeren

  Onze praktijk is gevestigd aan de Randweg 11 in Medemblik. U kunt bij ons en in de directe nabijheid van onze praktijk gratis parkeren. Wij adviseren u om te parkeren op ons eigen terrein, langs de Randweg of op de parkeerplaatsen bij FC Medemblik.

 • Buiten openingstijden

  Heeft u spoed, een ongeval of ernstige pijnklachten buiten onze werktijden? Dan kunt u de spoeddienst van Tandartsenkring West-Friesland bellen op: 0226 – 360 229. Houdt er rekening mee dat de kosten bij de avond- of weekenddienst meestal contact moeten worden afgerekend. Overleg dit met de tandarts van de dienst. De kosten voor avond- en weekenddienst kunt u gewoon declareren bij uw verzekeraar, mits u natuurlijk verzekerd bent.

 • Vragen of klachten

  Heeft u een vraag over een behandeling, over een rekening of uw verzekering? Voelt uw vulling niet helemaal goed? Neem dan direct contact met ons op per telefoon of mail. Wij zullen uw vraag zo goed mogelijk beantwoorden. Ondanks de inzet van onze medewerkers kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over de behandeling in onze praktijk. Dan is het goed om te weten dat wij zijn aangesloten bij de KNMT-klachtenservice. Neem bij klachten altijd eerst contact met ons op.